Det svenska begäret : sekler av lyxkonsumtion (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2015-04-10
Upplaga
1
Förlag
Carlsson
Medarbetare
Kåberg, Helena (förf.) / Rahikaainen, Marjatta (förf.) / Runefelt, Leif (förf.) / Vainio-Korhonen, Kirsi (förf.) / Wallenberg, Louise (förf.) / Wachenfeldt, Paula von (red.) / Nyberg, Klas (red.) / Ölander, Ellinor (form)
Dimensioner
215 x 180 x 25 mm
Vikt
798 g
SAB
Oa
ISBN
9789173316712

Det svenska begäret : sekler av lyxkonsumtion

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-04-10
301
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Carlsson) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Det svenska begäret : sekler av lyxkonsumtion
 2. +
 3. Landtmannabyggnader : hufvudsakligen för mindre jordbruk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Landtmannabyggnader : hufvudsakligen för mindre... av Charles Emil Löfvenskiöld (inbunden).

Köp båda 2 för 820 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det svenska begäret : sekler av lyxkonsumtion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. torr och charmlös
  Skrivaren, 9 januari 2018

  Förvånande torrt och gammalmodigt språk i den här nyskrivna boken som kunde ha blivit riktigt intressant med tanke på ämnet. Bara för att det handlar om historia behöver inte språket vara så träigt charmlöst och fullt av passiva meningar som förstörde all läsglädje. Riktigt besviken.

 2. Fantastisk bok!!
  Per Niklas Vellbäck, 3 juni 2015

  Efter en väntan på boksläpp så fick jag mitt ex av "Det svenska begäret" och den levde verkligen upp till förväntningarna!!!Bra tema, Mycket bra uppbyggd och otroligt lärorik!

Visa alla 2 recensioner