Det goda åldrandet : vad du behöver veta om din kropp och hälsa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
352
Utgivningsdatum
2017-01-11
Upplaga
2
Förlag
Carlsson
Medarbetare
Brismar, Kerstin (förf.) / Edström, Lars (förf.) / Ekman, Peter (förf.) / Fastbom, Johan (förf.) / Hammar, Mats (förf.) / Helström, Lotti (förf.) / Lundblad, Lars (förf.) / Nordenram, Gunilla (förf.) / Qvarsell, Roger (förf.) / Rosenhall, Ulf (förf.) / Roupe, Gösta (förf.) / Rundgren, Åke (förf.) /
Illustratör/Fotograf
Anders Wespäläinen
Dimensioner
247 x 171 x 25 mm
Vikt
930 g
SAB
Oabkbc,Vs
ISBN
9789173317382
Det goda åldrandet : vad du behöver veta om din kropp och hälsa (inbunden)

Det goda åldrandet : vad du behöver veta om din kropp och hälsa

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2017-01-11
328
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det goda åldrandet är något av en klassiker med sina 25 kapitel om människan och den åldrande kroppen. Det är ingen sjukdomsbok utan en "friskhetssamling" texter, skrivna av Karolinska sjukhusets främsta överläkare och professorer om alla viktiga medicinska områden. Syftet med boken är att helt enkelt ge en bild av vad som naturligt sker i kroppen allteftersom livet framskrider. Förslitning är naturligt, viss stelhet likaså, håret förändras, själva konstitutionen ändrar karaktär. En glidande förändring sker hela tiden utan att det innebär sjukdom.

Den nya upplagan har kompletterats med flera nyskrivna kapitel, t.ex. om kostens betydelse och om vad som sker av mer psykologisk/mental natur. Boken är illustrerad.

Dan Bagger-Sjöbäck, bokens redaktör, är professor med specialitet öron-näsa-hals och bokens initiativtagare. Han har likaså bidragit med en nyskriven inledning och ett förord. Han är bosatt i Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det goda åldrandet : vad du behöver veta om din kropp och hälsa
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Michael Bergenstjerna, Sofia Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 600 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna