Gå genom väggar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-23
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
Översättare
Linda Skugge
ISBN
9789173377829

Gå genom väggar E-bok

E-bok,  Svenska, 2017-02-23

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
År 2010 stod över 750 000 människor i kö till Marina Abramovic stora retrospektiva utställning på Museum of Modern Art i New York för att få chansen att tysta sitta mittemot henne i ett performance som pågick i över 700 timmar.

I över femtio år har "The grandmother of performance art" med sin banbrytande konst fascinerat och chockerat sina åskådare. I sina verk utforskar Marina Abramovic människans fysiska och mentala gränser genom att pressa sin egen kropp till det yttersta och utmana sina egna rädslor. Hennes nyfikenhet, svarta humor och vilja att få kontakt med sin publik har inspirerat, upprört och hyllats över hela världen.

Gå genom väggar är en gripande och fascinerande självbiografi om en av vår tids största konstnärer. Vi för följa Marina Abramovic från uppväxten i Titos Jugoslavien till det stora genombrottet som yrkesmänniska. I bokens hjärta finns den starka kärlekshistorien mellan Marina och performancekonstnären Ulay, en historia som får sitt drastiska och teatrala avslut på den kinesiska muren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna