Miljardmakarna : flyktingarna som byggde ett affärsimperium (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (167.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2017-05-15
Upplaga
1
Förlag
Brombergs Bokförlag
ISBN
9789173379076
Miljardmakarna : flyktingarna som byggde ett affärsimperium (ljudbok)

Miljardmakarna : flyktingarna som byggde ett affärsimperium Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-05-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Barndomsvännerna Ashkan och Saeid flydde med sina familjer från förtryck och dödshot i sitt hemland Iran och hamnade som åttaåringar i Sverige. Idag har de byggt ett företagsimperium värt fyra miljarder kronor och tillhör landets mest nytänkande entreprenörer. Finansmannen Anders Wall har kallat dem "affärrsvärrldens Zlatan".

Ashkan och Saeid växer upp på socialbidrag i miljonprogrammen Sätra utanför Gävle och Husby utanför Stockholm. Deras första år i Sverige präglas av föräldrarnas hemlängtan, mobbing i skolan och känsla av utanförskap. Men de båda vännerna bestämmer sig för att ta till vara på alla möjligheter som det nya landet ger dem. Ashkan blir civilekonom och Saeid Sveriges yngsta docent i kemi. Tillsammans har de idag startat femton bolag och längs vägen myntat begrepp som Den kreativa dansen och Fattig mans fördel.

I Miljardmakarna - flyktingarna som byggde ett affärsimperium delar barndomsvännerna med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Här finns matnyttiga tips för aspirerande entreprenörer. Vi får följa deras resa från miljonprogrammens förorter, via livet som bolagsvärldens underdogs, till att idag vara några av Sveriges mest framgångsrika och nyskapande entreprenörer. Men det här är också en personlig och gripande berättelse om två flyktingar som lyckats mot alla odds och som inspirerar till nya sätt att se på företagande, kreativitet och framgång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Miljardmakarna : flyktingarna som byggde ett affärsimperium. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken resa de gjort!
    Therése (Stockholm), 12 maj 2018

    Mycket engagerande berättelse, en sann saga med huvudpersoner som har otroligt starka målbilder.

Visa alla 1 recensioner