Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kurt Wallander (del 12)
Utgivningsdatum
2013-08-14
Förlag
Leopard förlag
ISBN
9789173435147

Handen : ett fall för Wallander E-bok

(20 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-08-14

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Henning Mankell skriver så självklart, medryckande och intressant... Storyn och dialogerna gör att sidorna vänder sig av sig själv... Det är bara att gratulera deckarälskarna i Sverige, att ni får läsa Henning Mankells sista kriminalroman om Kurt Wallander." Sundsvalls Tidning

"Handbok till vår och Wallanders värld...För mig är Henning Mankell en av våra riktigt stora samtidsskildrare, en av våra berättare som tolkar samtiden åt oss, anger en ton, en förklaring." Kristian Lundberg, Norrköpings tidningar "

En höstdag 2002 får Kurt Wallander möjligheten att förverkliga en gammal dröm, att flytta från Ystad till landet. Men drömmen förvandlas snabbt till en mardröm. I husets trädgård hittar Wallander först ett nedgrävt lik, sedan ytterligare ett.

Den kriminaltekniska undersökningen visar att de har legat ett halvt sekel i jorden. Men vilka var dessa personer? Och hur kommer det sig att ingen har anmält dem saknade?

Wallander och hans kollegor tvingas söka sig bakåt i det förflutna för att hitta svaret på gåtan. Spåren leder mot en tragedi, där det är svårt att veta vem som egentligen är offer och vem som är förövare.

Handen innehåller dessutom extramaterial för alla Wallander-fans: ett uppslagsverk till Wallanders värld
med kulturella referenser, personer och platser som förekommit i romanserien.

Henning Mankell är en av Sveriges internationellt mest läste författare. Hans böcker har sålt i över 40 miljoner exemplar och översatts till fler än 40 språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henning Mankell