Innan tiden rinner ut (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2017-09-15
Förlag
Leopard Förlag
Översättare
Mattias Huss
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
368 g
SAB
Hce
ISBN
9789173436922
Innan tiden rinner ut (inbunden)

Innan tiden rinner ut

Inbunden Svenska, 2017-09-15
251
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Helsingfors, i en snar framtid. Klimatforskaren Laura Anttila har precis talat vid universitetet om miljöförändringar, hopp och mänsklighetens gemensamma ansvar. I korridoren möts hon av två poliser.

I det krigsdrabbade Somalia arbetar Lauras dotter Aava som läkare. Hon försöker desperat göra världen till en bättre plats, men flyr så fort någon kommer henne för nära. Samtidigt kliver en ung man upp på ett tak i centrala Helsingfors, beväpnad med ett gevär. Vad är det som har gjort att han står där?

Innan tiden rinner ut är en spänningsroman om ett fenomen som vår del av världen fått bevittna alltför ofta. Hur hittar man ett sammanhang i en tid då mänskligheten för första gången har möjlighet att påverka hela jordklotet då våra spår når överallt på jorden och ända ut i rymden?
I Finland mottogs boken med storm av läsare och kritiker. Den blev vald till Årets viktigaste bok av YLE i ett urval om 100 böcker på 100 år som bäst fångat sin egen tids atmosfär. Den är Elina Hirvonens tredje roman.

"Elina Hirvonen skriver så vackert att jag vill spara texten i mitt hjärta." - Kodin Kuvalehti
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Innan tiden rinner ut
  2. +
  3. Där rinner en älv genom Saivomuotka by

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där rinner en älv genom Saivomuotka by av Pia Mariana Raattamaa Visén (inbunden).

Köp båda 2 för 437 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elina Hirvonen