Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Kurt Wallander (del 6)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2016-04-05
Förlag
Leopard Förlag
SAB
Hc.01
ISBN
9789173436991

Den femte kvinnan

Storpocket,  Svenska, 2016-04-05
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Pålarna i diket är sylvassa. Mannen som gått ut för att titta på fåglar spetsas till döds. Han dör en fruktansvärd död allt medan flockar av taltrastar drar söderut över hans huvud. En blomsterhandlare hittas i skogen. Avmagrad, strypt och bunden vid ett träd. Varför mördas dessa äldre försynta herrar? Varför dessa djävulskt uttänkta arrangemang? Och vem är nästa man på listan?

Aldrig tidigare har kommissarie Wallander mött en så iskallt beräknande mördare. En person som tycks följa en plan uppgjord in i minsta detalj. Som förutser inte bara offrens utan också polisens nästa drag. Wallander förstår att han måste hitta mönstret. Någonstans i det förflutna finns den historia som förbinder männen med deras bödel. Men var? Var finns roten till denna oerhörda vrede?

Wallanderserien är översatt till 43 olika språk och har sålt i över 34 milijoner exemplar världen runt.

Wallanders utredningar, en kombination av intuition och envetet polisarbete, som kompliceras av händelser i hans privatliv, perfekt avvägda för att skapa en känsla av spänning som växer och kulminerar i en tillfredsställande klimax. Den femte kvinnan placerar definitivt Mankell i deckarskrivanandets första division The Times
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henning Mankell