Roms portar : Kejsaren I (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (375.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kejsaren (del 1)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2009-10-02
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lennart Olofsson
ISBN
9789173480567
Roms portar : Kejsaren I (ljudbok)

Roms portar : Kejsaren I Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2009-10-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På ett gods utanför Rom växer två pojkar upp tillsammans. Gajus är son till en nobel men inte speciellt framstående romare. Han och hans fosterbror Marcus kostas på en avancerad fostran, bland annat i stridskonst under en legendarisk gladiator. Tillsammans förbereder de sig för ett liv som krigare och ledare och för alltid väver barndomen deras liv samman. Knappt vuxna hotas deras hem av ett slavuppror och de måste slåss för sina liv. Efter att ha förlorat sin familj flyr de till Rom. De hamnar mitt i en explosiv maktkamp som hotar republikens grundvalar. Gladiatorspel och intriger i senaten, krig i främmande länder och interna politiska konflikter är alla ingredienser i romanen Roms portar som berättar den otroliga historien om mannen som skulle bli den störste romaren av alla: Julius Caesar. Roms portar är den första delen i Kejsaren - en historisk serie om fyra böcker om Rom - ärans och dekadensens, skönhetens och ränkernas stad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Roms portar : Kejsaren I. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk action
    -, 24 augusti 2021

    Fascinerande med mkt framåtdriv. Lite tröttsamt med våld och fysiska prövningar i precis varje kapitel - författaren tycks tro att läsare måste få se blod titt som tätt för att behålla intresset. Det är för mkt IQ-befriad pojkaction. Men den historiska inramningen är så fascinerande att man fortsätter.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Conn Iggulden