Jessika Jungs saknad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Alexandra Rapaport
Utgivningsdatum
2008-01-21
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173480635
Jessika Jungs saknad (ljudbok)

Jessika Jungs saknad Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2008-01-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En väktare blir knivskuren i Solna centrum, när polisen hittar honom är han redan död. Samtidigt på ett galleri står en kvinna och väntar otåligt på sin pojkvän. Varför dyker han inte upp? Han hade ju lovat.

Jessika och Johan har bara varit tillsammans i några månader. En konstvetare och en väktare - ett omaka par tycker många av deras vänner. Men själva vet de att de har funnit varandra för livet. När Jessika nås av beskedet att Johan är död rasar hennes värld samman.

För att inte brytas ner helt av sorgen börjar Jessika göra egna efterforskningar kring mordet parallellt med polisarbetet. Spåren leder henne till tungt kriminella och farliga kretsar i Stockholms undre värld. Vem var egentligen Johan? Var han i själva verket någon helt annan än den man hon förälskade sig i?

"Jessika Jungs saknad" är på en och samma gång en deckare och ett gripande relationsdrama som håller läsaren i ett järngrepp ända fram till den spännande och överraskande upplösningen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elisabeth Gilek

  • I Noras trädgård

    Elisabeth Gilek

    Hon hade ingen aning om när det började. Ett barn föddes, en människa blev till. Ett litet flickebarn blev utvalt att bära Hemligheten inom sig. Det fick aldrig komma ut. Hon måste vakta det med sitt liv. I den kritikerrosade och mycket populära V...

  • Varför dog Monika P?

    Elisabeth Gilek

    Elisabeth Gilek har skrivit en både smart och underhållande svindlerihistoria. Men framför allt är det något så ovanligt som en originell deckare. Här är det nämligen offret själv som hittar sin mördare. Först tror hon att hon är svårt skadad, kan...