Den döende dandyn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (276.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Knutas (del 4)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2007-11-26
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173480895
Den döende dandyn (ljudbok)

Den döende dandyn Ljudbok

(90 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2007-11-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


En vinterkall söndagsmorgon hittas en mördad man upphängd till allmän beskådan i en port i Visby ringmur. Offret är den väl ansedde konsthandlaren Egon Wallin, som dagen före haft en succéartad vernissage där en litausik konstnär visat sina verk.Kommissarie Anders Knutas och hans kolleger undersöker fallet och finner att Egon Wallin stod i begrepp att lämna sitt gamla liv; sin hustru sedan tjugo år, galleriet och bostaden på Gotland. i största hemlighet har han förberett sitt uppbrott. Vart skulle han och varför? När en stöld av konstnären Nils Dardels berömda målning Den döende dandyn inträffar i Stockholm blottläggs tydliga samband med mordet på den gotländske konsthandlaren och mediaintresset blir enormt. TV-reportern Johan Berg går sina egna vägar för att söka fakta. Han är något avgörande på spåren utan att se konsekvenserna av sin våghalsiga framfart. Relationen med gotländskan Emma Winarve äventyras - men också deras lilla dotters liv. I de eleganta konstsalongerna rör sig en iskall mördare - oberäknelig och närmare än någon kan ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den döende dandyn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra.
    -, 30 juli 2023

    Den var bra men kändes lite utdragen bitvis. Jag upplevde den också som väldigt ¿hoppande¿ på ett sätt jag inte gjort med hennes böcker förut, det var inte samma flöde som det brukar vara. Men som sagt ändå bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt