Trollkarlens hatt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (134.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mumintrollen (del 3)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Mark Levengood
Utgivningsdatum
2007-10-25
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173481298

Trollkarlens hatt Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2007-10-25

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor


Den här berättelsen börjar med trolldom en tidig vårmorgon och slutar en varm augustinatt som aldrig kommer att glömmas i Mumindalen. Däremellan ligger Mumintrollets långa sommar, full av solsken och åskväder. Den kunde ha varit som en vanlig sommar med upptäckter av nya öar, med långrevsfiske i duggregn och lyckliga bad i bränningarna. Men så hittade muminfamiljen Trollkarlens hatt. Och efter det var ingenting som vanligt längre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trollkarlens hatt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trolleririk sommar i Mumindalen
    Morpheus, 22 maj 2018

    Även om Trollkarlens hatt tekniskt sett är den andra romanboken om Mumintrollet är det den jag rekommenderar att man börjar med om man vill bekanta sig med Mumindalen. Och om man inte har tid att läsa själv är den här ljudboksversionen, som man kan ha med sig lite överallt, ett bra alternativ.

    För varje människa bör besöka Mumindalen, som är en trygg, filosofisk och välkomnande idyll, men som har en tendens att dra till sig katastrofer, farligheter och lustigt folk, som kometer, öve... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tove Jansson