Till dess din vrede upphör (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (283.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rebecka Martinsson (del 4)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2008-01-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173482042
Till dess din vrede upphör (ljudbok)

Till dess din vrede upphör Ljudbok

(80 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-01-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Luften och hans egna rörelser har rört upp så mycket slam inuti planet att han inte kan se handen om han håller armen utsträckt och lyser på den med ficklampan. Det är som att simma i en grön soppa. Han ser ingenting. Absolut ingenting. Han vet inte längre vad som är upp och ner. Linan som är fäst vid hans viktbälte fastnar lite här och där, i lastsurrningskrokar i golvet, i ett avslitet säte, i ett löst säkerhetsbälte. Överallt. Sedan börjar han simma på linan. Krockar med den. Fastnar i den. Den löper som ett spindelnät inuti planet. Och han hittar inte ut."

Någon mördar Wilma Persson och Simon Kyrö när de dyker på ett plan i Vittangijärvi. Vad är det för gammal hemlighet de har kommit på spåren? Och vem är beredd att mörda för att hindra att den kommer ut? En mordutredning tar sin början där polisinspektör Anna-Maria Mella hotas och kammaråklagare Rebecka Martinsson får besök av de döda.

Till dess din vrede upphör är den fjärde av Åsa Larssons kriminalromaner om Rebecka Martinson, som alla utspelar sig i Kiruna. I serien ingår: Solstorm, Det blod som spillts, Svart stig, Till dess din vrede upphör, Till offer åt Molok och Fädernas missgärningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till dess din vrede upphör. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. läsvärd
    staffan larsson, 21 mars 2018

    hon skriver bra flickan. en riktig nagelbitare. jag är norrbottning och känner till miljön, som hon beskriver perfekt. Katarina Ewerlöf är mycket bra uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsa Larsson