Dårens dotter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mian Lodalen
Utgivningsdatum
2008-10-16
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173482424

Dårens dotter Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2008-10-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Connie är en flicka med för lite fett på kroppen och för många tovor i håret. Hon växer upp hos sin moster och hennes man i ett nybyggt miljonprogram i frikyrkometropolen Jönköping. Hennes pappa är visserligen världens roligaste, men han dyker bara upp när det passar honom. Connie är inte som andra ungar. Flickornas rephoppande intresserar henne lika lite som frökens försök att lära ut alfabetet. Men så småningom får hon en själsfrände i jämnårige Kalle. Tillsammans parerar de smällarna från vuxenvärlden, ger igen och slår trotsigt in på en allt farligare väg. Omedvetet börjar Connie härma sin pappa ? den karismatiske charmören som byter flickvänner oftare än kalsonger, bohemen, kondomförsäljaren, Cornelisimitatören, racerföraren och fängelsekunden. Mannen som tänjer på gränser för tänjandets skull. Dårens dotter handlar om en flickas villkorslösa kärlek till en pappa som inte liknar någon annan. En oförglömlig, delvis självbiografisk roman, fylld av både humor och svärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dårens dotter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiska Lodalen!
    -, 31 mars 2022

    Man fångas i denna historia, som egentligen är väldigt sorglig, men som bjuder på mycket humor. Makalöst stark berättelse!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mian Lodalen