Alfahannen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (336.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
justitia-serien (del 3)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2010-01-08
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173483469
Alfahannen (ljudbok)

Alfahannen Ljudbok

(51 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2010-01-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Jack Rappe tar kvinnor som en karl ska. Att de inte alltid är med på noterna hör ju bara till spelet, eller hur? Filmen älskar sina bad boys, och Jack Rappe är den verklige alfahannen bland de manliga skådespelarna. Därför blir det också en sensation av stora mått när Rappe hittas vid sin bastu med ett livshotande sår i magen. Jack Rappes våldsamhet verkar till slut ha hunnit ikapp honom själv.

I sista delen av Katarina Wennstams trilogi om mäns våld mot kvinnor får läsaren återknyta kontakten med huvudpersonerna från succéromanerna Smuts och Dödergök: åklagaren Madeleine Edwards och advokaten Jonas Wahl, som lämnade Sverige efter att ha avlöjats som sexköpare. Nu befinner han sig än en gång i händelsernas centrum. Men den här gången är det hans dotter som spelar huvudrollen. Katarina Wennstam skriver spänning med hjärna, både underhållande och djupt angeläget.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alfahannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. I tiden
    Katarina , 31 december 2022

    Väldigt spännande och intressant bok som tar upp den orättvisa och den sexistiska maktstruktur som fortfarande hålls vid liv av vissa män gentemot kvinnor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam