Det fjärde offret (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (292.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Knutas (del 9)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2012-07-02
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173485210

Det fjärde offret Ljudbok

(112 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2012-07-02

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor


"One of Scandinavia's best crime writers."
The Times

En stilla sensommarmorgon begås ett väpnat rån mot en värdetransport utanför Sparbanken i den slumriga idyllen Klintehamn på Gotlands västkust. Rånarna flyr på motorcykel och tar sin tillflykt till ett ödetorp på landsbygden. När polisen så småningom letar sig fram till gömstället hittas en av rånarna mördad och dådet beskrivs i medierna som en ren avrättning.
Till en början koncentreras spaningarna mot Gotlands motorcykelklubbar. Men det är något som inte stämmer. Vilka är de två övriga rånarna och har de något att göra med mordet på sin medbrottsling? Gick något fel vid råntillfället eller finns motivet längre bak i tiden? Kommissarie Anders Knutas börjar leta efter samband i det förflutna samtidigt som han försöker hålla tillbaka sina allt starkare känslor för kollegan Karin Jacobsson. Journalisten Johan Berg dras obevekligt in i ett livsfarligt spel där insatserna blir allt högre. Och hela tiden finns risken att gärningsmannen slår till igen - en gärningsman som vet något polisen inte vet.

Med sin nionde kriminalroman befäster Mari Jungstedt sin position i den absoluta deckartoppen. Hennes böcker har sålt i mer än 1,7 miljon exemplar enbart i Sverige och utkommer i tjugo länder.

Omslagsformgivare:John Eyre
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det fjärde offret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra, läsvärd.
  -, 17 augusti 2023

  Jag tyckte att den var bra, dock löste jag gåtan ganska snabbt men det störde ändå inte läsupplevelsen så mycket. Läsvärd.

 2. Riktigt bra
  -, 2 juli 2023

  Började lyssna vid bok nr 7 (pga uppläsare). Detta är den klart bästa hittills!

 3. Jättebra
  -, 22 februari 2021

  Bra. Duktig uppläsare. Engagerad. Bra handling. Lite förutsägbar dock.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt