Ensamma hjärtan och hemlösa hundar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (447.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Longhampton (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2012-07-02
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ann Björkhem
ISBN
9789173485647

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar Ljudbok

(37 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-07-02

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar.

Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ... Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ...

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alla som har barn eller skall skaffa barn
  MissMoore, 30 juli 2014

  Tyvärr är den väldigt fokuserad på allt om barn.
  Väldigt detaljerat om hur det är att inte kunna få barn och olika metoder
  Men även om relationer och hundar.
  Början och slutet är bäst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Dillon