Du går inte ensam (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (235.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 11)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2013-05-03
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173486903

Du går inte ensam Ljudbok

(98 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-05-03

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En barnarövare härjar på ett sensommarvarmt Gotland...

En sensommarvarm septembermorgon försvinner den treåriga Vilma från en skönhetssalong i Visby där hennes mamma arbetar. Ingen av de förbipasserande på den stillsamma kullerstensgatan intill Visby ringmur har sett vem eller vilka som förde iväg henne.
När så ännu ett barn försvinner från den årliga höstmarknaden i Hemse intensifieras polisjakten. Bara några veckor senare hittas en kvinna mördad i vassen vid det djupa och ensliga Lojsta träsk.Undersökningen leds av poliskommissarie Karin Jacobsson som får hjälp av den halvtidssjukskrivne Anders Knutas. Mitt i den hektiska utredningen kämpar de för sin kärlek.
Någonstans i det annalkande höstmörkret gömmer sig en mördare. Och en barnarövare. Är det en och samma person? Du går inte ensam är Mari Jungstedts elfte deckare med Gotland och polisen Anders Knutas i fokus.

Omslagsformgivare:Sofia Scheutz
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Du går inte ensam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning i nutid och dåtid
  Helena (Falun), 12 september 2022

  Jungstedt har en otrolig förmåga att beskriva händelser i nutid genom att ge oss läsare glimtar bakåt i tiden som gör att personernas beteende i nutid ges en förklaring. Människorna i boken blir levande tack vare känsloregistret och vardagen som vi alla upplever. I denna bok känns allt hjärtkramande eftersom barn är inblandade. Läs den!

 2. Bokkommentar
  Erik, 27 mars 2022

  Så himla bra och spännande. Precis som Den farliga leken och Det andra ansiktet. Böckerna om Anders Knutas och Karin Jacobsson och deras kollegor är så himla bra och spännande. Man det aldrig hur det ska sluta.

 3. Braxen
  -, 6 oktober 2021

  Jag tycker att den var spännande och måste dyka på nösta i serien för att hlra fortsättningen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt