Och bergen svarade (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (353.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Granath
Utgivningsdatum
2013-06-03
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Rose-Marie Nielsen
ISBN
9789173486996

Och bergen svarade Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-06-03

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Från författaren till Flyga drake och Tusen strålande solar kommer en ny roman, en djupt rörande släkthistoria om hur de val vi gör ekar genom generationer.

I den fattiga lilla byn Shadbagh i Afghanistan säljer Sabor sin fyraåriga dotter Pari när han inte längre kan försörja sin växande familj. Pari och hennes bror kommer för alltid att känna saknaden av varandra, och den dag de äntligen möts igen är det kanske redan för sent ...

Temat i Khaled Hosseinis hjärtslitande familjesaga är bröder och systrar - som älskar, sårar, förråder och förlåter, som är i stånd att döda men också att ge sitt liv för varandra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Och bergen svarade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Språkmässigt fångas jag direkt med första raden
  Kim M. Kimselius, 30 maj 2015

  Språkmässigt fångas jag direkt med första raden och jag älskar skildringen av Abdullha och hans lillasyster Pari som är oskiljaktiga. Men ödet vill annorlunda och deras liv tar olika vägar.

  Den här berättelsen känns som många berättelser i en bok. Ibland är det svårt att komma in i berättelsen när nya huvudpersoner dyker upp. Det tar ett tag att förstå hur de hör ihop med Abdullha och Pari.

  Ändå är det njutningsfull läsning på grund av språket.

 2. Typ sju olika noveller som löst sammanflätas i slutet,...
  Anna , 17 juli 2013

  Typ sju olika noveller som löst sammanflätas i slutet, stor besvikelse efter man läst hans föregående böcker. Helt enkelt tråkig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Khaled Hosseini