Den man älskar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Knutas (del 12)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2014-05-09
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173487948
Den man älskar (ljudbok)

Den man älskar Ljudbok

(85 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-05-09

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En blek aprilsol kryper långsamt över det gamla stenbrottet i Bunge på norra Gotland där mäklaren Sanna Widding har hittats död. Några kilometer därifrån ligger en anrik kalkstensgård som hon fått i uppdrag att sälja. Men försäljningen väcker starka känslor i ägarfamiljen och snart stiger djupa och mörka hemligheter upp till ytan.
Kriminalkommissarie Anders Knutas är tillbaka efter sin sjukskrivning och kastas genast in i en omskakande mordutredning. Tillsammans med kollegan Karin Jacobsson inser han snart att Sanna Widding inte kommer att bli det enda offret.

Sedan debuten 2003 med Den du inte ser har Mari Jungstedt etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika spänningsförfattare. Hennes böcker har sålt i över tre miljoner exemplar enbart i Sverige och utkommer i ett tjugotal länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den man älskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. kommentar
    Erik, 23 januari 2023

    Rasande spännande som vanligt när det gäller böckerna om Knutas. Tragiskt. Särskilt med pojken som blev mobbad som barn. Jag har egna erfarenheter av mobbning. Enda skillnaden är att jag mobbades av en klasskamraten. Pojken i boken mobbades av flera i klassen. Upprörande. Särskilt av att han mobbades av en tjej som han var kär i.

  2. Toppen spännande
    -, 13 april 2021

    Bra uppläsare

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt