I maktens skugga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (370.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 7)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2014-05-23
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173487986

I maktens skugga Ljudbok

(50 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2014-05-23

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Succéserien om Sandhamn som erövrat Sverige och världen

Det har gått nästan tjugo år sedan Thomas Andreasson började som polis och han känner sig alltmer ansatt av tvivel - orkar han fortsätta i polisyrket? Hans bästa vän Nora Linde, som nu arbetar på Ekobrottsmyndigheten, har semester på Sandhamn tillsammans med sambon Jonas och deras fyraåriga dotter Julia. Men sommaridyllen störs av den nya sommargästen Carsten Jonsson, en riskkapitalist som gett sig in i vidlyftiga affärer i Ryssland. Jonsson har köpt den långa fina stranden på öns södra sida och det lyxiga hus som han låtit uppföra retar gallfeber på öborna.

Märkliga olyckor har inträffat under byggets gång. Är det rena tillfälligheter eller handlar det om sabotage? När Carsten Jonsson bjuder in till invigningsfest slutar det med en katastrof. Har händelserna att göra med husbygget eller finns det någon annan orsak? Vem kan man lita på när man har gjort sig till ovän med alla?

I den sjunde boken i Morden i Sandhamn-serien har det gått fyra år sedan vi senast mötte polisen Thomas Andreasson och juristen Nora Linde. Thomas får ta sig an ett fall där dolda krafter rör sig i sommarparadiset. Samtidigt som han brottas med sina egna känslor av otillräcklighet står han inför sitt svåraste fall någonsin.
"Själv hade jag tänkt spara den till semestern, men när jag fått boken i min hand visade det sig att det var omöjligt. Jag var helt fast redan efter några sidor. Viveca Sten kan konsten att fånga läsaren direkt."
Allas (betyg 4 av 5)

"Spännande och lättläst, perfekt som semesterläsning."
Skaraborgs Allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viveca Sten