Rör inte mitt mord! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
T-Rex (del 1)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2014-04-23
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173488198
Rör inte mitt mord! (ljudbok)

Rör inte mitt mord! Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2014-04-23

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han heter Torsten. Men du kan kalla honom T-Rex.

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är bäst - så varför ens försöka? Kriminalkommissarie Torsten Rexelius är övertygad om att han är landets främsta mordutredare. Och en stilig karl, dessutom!

Men just nu har Torsten en dålig sommar. Nyss dumpad efter tjugofem års äktenskap är han i desperat behov av något som kan skingra hans mörka tankar. Därför blir han mer än nöjd när han snubblar över ett rykande färskt lik, rakt utanför lägenhetsdörren. "Äntligen - ett sommarmord", nynnar han när han gör sig redo att posera inför pressfotograferna. Hög tid att Torsten Rexelius återigen blir namnet på allas läppar.

Dessvärre är Torstens självförtroende långt större än hans skicklighet och snart står mordutredningen och stampar. Saken blir inte bättre när han får se sin exfru tillsammans med en ny man, och genast kastar sig in i ett parallellt spaningsfall mot denne hustrutjuv med getskägg.

Ju längre mördarjakten drar ut på tiden, desto mer vänds stadens blickar mot Torsten själv. Är han den store mordutredare som han alltid utgett sig för att vara? Eller är det nu som verkligheten till slut ska hinna ikapp Torsten "T-Rex" Rexelius?

Rör inte mitt mord! är något så ovanligt som en svensk kriminalkomedi. Det är berättelsen om en poliskommissarie med skenande inkompetens, stegrande livskris och obefintlig självinsikt. Om en man mitt i livet som undrar varför ingenting blev som han tänkt sig.
"Det går inte annat än att skratta åt Torsten T-Rex Rexelius, medelålders polis med ett ego långt större än hans kompetens. Han snubblar över lik och vill gärna vis upp sig i media. Debuterande Lars Forsberg, som med ytterst lätt hand skrivit den här farsartade historien, är själv både polis och copywriter."
Tara
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Forsberg