Mellan fyra ögon (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (276.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 4)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2014-10-01
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173488556

Mellan fyra ögon Ljudbok

(126 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-10-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fjärde boken i elegant crime-serien

Vädla Läroverk är Sveriges mest exklusiva och välrenommerade privatskola, där rektor Jane Eden styr såväl elever som lärare med järnhand. När skolans styrelseordförande mördas kopplas åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och hennes kollegor in på det känsliga fallet. Snart upptäcker de att Jane Eden har haft ett hemligt kärleksförhållande med den mördade mannen och hon blir genast huvudmisstänkt.

Men är det verkligen så enkelt, eller döljer sig något ännu mörkare under den putsade ytan? Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid måste arbeta snabbare och diskretare än någonsin för att förhindra en katastrof.

Parallellt med mordutredningen brottas de tre utredarna med sina privatliv. Ett gammalt brev tvingar Marianne att bestämma sig - det är dags för henne att göra upp med minnena av sitt dåliga äktenskap och sina egna livsbeslut en gång för alla.

Denise Rudberg tar oss än en gång med in i överklassens salonger och bjuder på både krypande spänning och elegant underhållning. Den ovanliga men mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff - medelålders änka och åklagarsekreterare - är äntligen tillbaka!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mellan fyra ögon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra, lättlyssnad
  Sandra Yngbrant (Stockholm), 4 augusti 2021

  Spännande och bra tempo.

 2. Bra story
  -, 30 september 2018

  ...denna gång! Obehagligt ämne men oerhört viktigt!
  Jag tycker denna var bra mkt bättre än föregångaren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg