Kronprinsessan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (347.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Angela Kovacs
Utgivningsdatum
2014-05-16
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789173488808

Kronprinsessan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2014-05-16

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kväll strax före jul ringer telefonen hemma hos Charlotte Damgaard. Det är statsministern som vill erbjuda henne posten som miljöminister. Trots att hon just står i begrepp att flytta med sin man Thomas och deras två barn till Uganda kan hon inte motstå erbjudandet.

Väl i maktens centrum blir hon snart varse avigsidorna: medias bevakning, politiska intriger och partivänners svek. När hennes tidigare så lyckliga äktenskap börjar krackelera tvingas hon till slut fråga sig om priset ändå inte är för högt. Kronprinsessan är en fängslande skildring av en kvinnas dubbla roller. Kan man jämka samman ett lyckligt familjeliv med ett liv i rampljuset?

Hanne-Vibeke Holst - uppmärksammad för sin trilogi om Therese Skårup och den självbiografiska "Min mosters migrän" - har skrivit en dagsaktuell och underhållande roman som kretsar kring avgörande frågor: Vilket liv vill man leva och till vilket pris? Trilogin om Therese Skårup har hittills sålt i över 350 000 exemplar!

"Färgstark underhållning i ett rasande tempo" JyllandsPosten

"Elegant och välkomponerad roman om det politiska spelet... En imponerande berättelse som man läser i ett enda svep och samtidigt blir berörd av." Information
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanne-Vibeke Holst