En enda natt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (463.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
De la Grip (del 1)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2014-08-20
Förlag
Bonnier Audio
ISBN
9789173488839
En enda natt (ljudbok)

En enda natt Ljudbok

(77 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-08-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Simona Ahrnstedt lämnar de historiska berättelserna bakom sig och lanserar en ny serie samtidsromaner med starka kvinnliga huvudpersoner, spännande intriger och erotiska äventyr. En enda natt är en berättelse om hämnd, maktkamp men framför allt: förbjuden kärlek.Natalia De la Grip är en av finansvärldens unga supertalanger. Som kvinna, född in i överklass och rikedom, förväntas hon mest intressera sig för mode och inredning. Men Natalia har alltid gått sin egen väg. Envist och stenhårt arbetar hon för sitt mål: att få fadern, patriarken, att se och erkänna hennes kompetens och ge henne en plats i familjeföretagets styrelse.David Hammar är en uppkomling och finansvärldens meste bad boy. Trots sin arbetarklassbakgrund har han lyckats bli en av Sveriges rikaste riskkapitalister. Han är lika beundrad som avskydd och dessutom känd för sina glamorösa kärleksaffärer. På grund av händelser i det förflutna är han ute efter hämnd på familjen De la Grip. Kanske kan han komma åt dem via dottern, Natalia?När David bjuder ut Natalia på lunch blir hon både nyfiken och vaksam. Hon vet att männen i hennes familj hatar honom, men undrar varför. Hon vet också att David dejtar filmstjärnor och prinsessor, inte alldagliga finanskvinnor. Lunchen blir oväntat trevlig och mot sin vilja dras de till varandra. Attraktionen som uppstår leder så småningom till en natt ingen av dem kan glömma. Båda är tagna av kemin dem emellan, men de intalar sig själva att det aldrig kan bli något. Relationen är fullkomligt otänkbar, de är fiender, det var bara en enda natt. Eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av En enda natt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig läsning
  -, 24 januari 2022

  Ännu en bok av Simona som man sträckläser. Rekommenderas varmt.

 2. Bra bok!
  -, 1 november 2020

  Bra bok, behaglig uppläsare! Spänning och lust! Hemligheter, relationer och känslor i ett enda virrvarr.

 3. Tantsnusk på hög nivå
  L, 21 februari 2020

  Tantsnusk på hög nivå, kärlek sex och story. Bra bok.

 4. Lättföljande och tagen i handlingen
  Celina, 13 augusti 2019

  Boken började sällsamt men desto mer handlingen kom till, då lögnerna och dramatiken kom fram, så kunde man inte sluta att lyssna. Bra bok, men inte den bästa jag hört/läst hithills

 5. Bäst
  -, 2 juni 2018

  Så bra skriven och har allt i en roman! Älskar Simones böcker!!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Simona Ahrnstedt