Game of thrones - Drakarnas dans (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (1425.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sagan om is och eld (del 5)
Inläsare
Harald Leander
Utgivningsdatum
2014-12-18
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Louise Thulin, Molle Kanmert Sjölander, Ylva Spångberg
ISBN
9789173488884

Game of thrones - Drakarnas dans Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-12-18

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fantasyserien alla pratar om

Den femte boken i Sagan om is och eld. Fortsättningen på Kampen om Järntronen, Kungarnas krig, Svärdets makt och Kråkornas fest.De sju konungarikenas framtid är osäker. Det jäser överallt i Västeros. I öster regerar Daenerys Targaryen, hennes många fiender är villiga att riskera allt för att oskadliggöra henne och hennes tre drakar. Men en ung man beger sig frivilligt iväg för att söka upp henne av helt andra skäl. Samtidigt tvingas Tyrion Lannister att fly med ett pris på sitt huvud, och det märkliga sällskap som blir hans allierade är inte vad de utger sig för att vara.Intriger och förräderi, maktspel och ond bråd död är ständigt närvarande. Fredlösa och präster, riddare och soldater, ädlingar och slavar, ingen går säker, ingen slipper undan. Många kommer att gå under, andra växer sig starkare i skuggan av mörkret. I tider av omvälvande förändring för ödets vindar och kampen om tronen dem samman till den mäktigaste dansen på liv och död som någonsin skådats.HBO har skapat teveserien Game of thrones, baserad på George R.R. Martins böcker, som gjort succé världen över och som sänts i SVT under 2012.
"Sagan om is och eld är en Bayeuxtapet av intriger, våld, sex, ond bråd död och politiskt rävspel. ... Martin har en känsla för alla som befolkar hans universum, från rikets högsta herrar till deras drängar."
Arbetarbladet"... kanske en tredjedel in i boken börjar jag minnas. Glömmer i stället jobb och vardagsförpliktelser, att sova och äta. Jag glömmer tid och rum och fokuserar på ett gäng kungar och drottningar och myriader av riddare som oförtröttligt strider och lider, på drakar, gengångare, jättar och rövare."
Kollega

Översättare:Louise Thulin,
Översättare:Ylva Spångberg,
Översättare:Molle Kanmert Sjölander
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Game of thrones - Drakarnas dans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Wow
  - (Norrköping), 15 november 2021

  Bästa boken i serien! Wow nu vill man bara ha mer!

 2. Drakarnas dans
  -, 14 februari 2020

  Intrigerna fortsätter. Ätterna träter. Vem skall vinna järntronen. Längtar efter mer och nästa bok.

 3. Bra
  ebag , 5 oktober 2019

  Bra bok. Spännande. Tyvärr litet rörig ibland. Kapitelindelningen litet otydlig på vissa ställen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av George R R Martin