En flicka som kallas Alice (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (493.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Louise Raeder
Utgivningsdatum
2015-08-20
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Elisabeth Runesdotter Werner
ISBN
9789173489188

En flicka som kallas Alice Ljudbok

(42 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-08-20

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I den lilla staden Rain Valley händer sällan något ? ända tills den dag då en liten flicka dyker upp från de djupa skogarna, undernärd, skräckslagen, aggressiv och omöjlig att få kontakt med. Trots sökning i alla polisregister över försvunna barn lyckas man inte fastställa flickans identitet. Myndigheterna vill låsa in henne på en institution tills man hittat någon anhörig. Tills helt nyligen var Julia Cates en framstående barnpsykiatriker, men en skandal förstörde hennes karriär och medierna jagade henne. När hon får ett desperat telefonsamtal från sin syster, polischef i hemstaden uppe i nordvästra USA, tar hon chansen att slippa ifrån den plågsamma situationen i Los Angeles. Rykten sprids snart om ?vargflickan? och den skandalomsusade psykiatern som tagit sig an henne och återigen ifrågasätts Julias kompetens. Men för Julia är ingenting viktigare än att rädda den lilla flickan, som hon kallar Alice, och som sakta, sakta börjar återvända till livet. Då uppträder plötsligt en man som säger sig vara far till barnet, en man som avtjänat straff för mord på sin hustru och dotter?...Med värme och stark inlevelse berättar Kristin Hannah en djupt gripande historia om en kvinnas kärlek till en hårt drabbad liten flicka och hur hon tillsammans med en ung läkare kämpar för barnets bästa. En engagerande och spännade roman av en av USA:s främsta underhållningsförfattare, utgiven i 22 länder.??en av denna ständigt bästsäljande författares mest gripande och fängslande romaner hittills. En flicka kallad Alice kommer att öka Hannahs popularitet och bekräfta hennes dominans när det gäller kvinnoromaner.? Booklist?Romanens verkliga kärlekshistoria är passionen mellan Alice och Julia och det är svårt att inte älska den sårbara lilla vargflickan.? Publishers Weekly.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En flicka som kallas Alice. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk!
    Emelie, 5 januari 2024

    En underbar roman, älskar Kristin Hannahs böcker man märker att den här har några år på nacken då hennes senaste håller lite högre klass, men ändå, den är fantastisk!

  2. Bra och fängslande bok.
    -, 24 november 2023

    Att lyssna på nästan hela dagen blev svårt nattetid.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristin Hannah