Spanska Direkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (162.2 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2008-08-04
Förlag
Univerb Förlag
Översättare
Diego Malagón Ruiz, Anton Stassinos, Mercedes Corral
ISBN
9789173615464
Spanska Direkt (ljudbok)

Spanska Direkt Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2008-08-04
345
Ladda ned och läs i en ljudboksläsare. Tips på appar
Spanska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd, förstå, läsa och tala spanska. Spanska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera.

Kursens tonvikt ligger på det talade språket samtidigt som viktiga grammatiska moment förklaras på ett tydligt och enkelt sätt. Du kan använda kursen om du t.ex. vill slå upp något och på en gång få reda på hur man säger eller vad något betyder, eller följa kapitel för kapitel och på så sätt skaffa dig en stabil bas att stå på inför fortsatta studier. För att du skall fortsätta och förkovra dig i spanska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala spanska, att lyssna på spanska nyhetsprogram, att läsa spanska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Madrid? MP3-filerna följer kursbokens (PDF-filens) lektioner som är uppbyggda kring korta kapitel vilka inleds med en introduktion till ämnet och grammatiken, nyckelord, dialoger, vanligt förekommande uttryck, ordspråk och talesätt samt Nu är det din tur! där du testar dina kunskaper. Dessutom finns facit till övningarna, minigrammatik och alfabetiska ordlistor med kapitelhänvisning. Alla kapitel är inspelade - det är infödda spanjorer/spanjorskor som läst in materialet.

De 23 kapitlen i Spanska Direkt:

1. Spanskt uttal

2. Det spanska alfabetet

3. God dag

4. Välkommen!

5. Jag heter...

6. Jag förstår inte

7. Siffror-mått-vikt

8. Var skall vi bo?

9. Vilket land kommer ni ifrån?

10. Frukosten

11. Var är vi?

12. Allmänna kommunikationer

13. En promenad på stan

14. I baren

15. Vilket datum är det idag?

16. Vad är klockan?

17. Handla mat

18. Jag och min familj

19. Färgerna

20. Vädret

21. Telefon och Internet

22. Hjälp!

23 Lycklig resa!

I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. I Spanska Direkt kommer du att lära dig ca 1700 ord. På Europarådets språkliga nivåskala klarar du nivå A1 och A2 efter Spanska Direkt. Du kan enbart lyssna på inspelningarna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs. Lyssna och repetera! ¡Escucha y repite! Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig - du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på spanska. Du kan lära dig i bilkön, på promenaden, när du städar etc.

Lycka till! ¡Buena Suerte!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spanska Direkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Digitalt kassettband
    Niclas , 8 september 2018

    Utan bok/text-fil är boken en kvarleva från 1970-talet. Kort o gott - Kass! År 2018 förväntar man sig mer av en ljudbok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Wennerholm