Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2011-08-09
Förlag
Fitnessförlaget
Översättare
Emma Leonard, Anna Aronsson
Originaltitel
Le méthode Delavier de musculation
Medarbetare
Jojo, Form (form)
Dimensioner
262 x 204 x 24 mm
Vikt
1150 g
SAB
Rah
ISBN
9789173630375
Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide (inbunden)

Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-08-09
269
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Nu kommer nästa bok av Frédéric Delavier - Europas främste träningsexpert. Föregångaren, Styrketräning - en anatomisk guide, har sålt i över 2 miljoner exemplar (50 000 bara i Sverige), och är därmed världens ledande bok inom styrketräning.

Denna gång handlar det om hemträning, det vill säga effektiv styrketräning i hemmiljö med få redskap. Ett träningssätt som kan ge minst lika bra resultat som på gymmet. Den här boken är resultatet av mer än 15 års samarbete mellan Frédéric Delavier och medförfattaren Michael Gundill.

Styrketräna hemma - Delaverimetoden är en anatomisk guide till över 200 styrketräningsövningar, vilka presenteras ingående och kompletteras med detaljerade anatomiska illustrationer som ger större förståelse för övningarna och vilka muskelgrupper de aktiverar.

Här finns alla de bästa - mest effektiva - grundövningarna för hemträning, varianter så att du kan anpassa efter ditt mål och din idrottsgren samt texter om hur och varför varje specifik övning påverkar dig och dina muskler.

Boken riktar sig till både nybörjare och mer avancerade tränande, men kan även vara intressant för den som vill få en större förståelse för träningsanatomin.

Över 200 övningarMer än 50 träningsprogramFör utövare i mer än 30 idrottsgrenar
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide
 2. +
 3. Hur man ser bra utan glasögon : en naturmetod för att förbättra synförmågan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur man ser bra utan glasögon : en naturmetod f... av Robert-Michael Kaplan (häftad).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Användbar
  Lena G, 17 september 2021

  Boken tar upp många aspekter, vilka muskelgrupper som tränas och visar på vad som händer beroende av antal repetitioner och träningstillfällen.
  Boken visar flera olika sätt att utföra övningarna. Mycket annan ny kunskap också.
  Jag har tidigare böckerna "TRÄNING FÖR HENNE" och "TRÄNING FÖR HONOM" och köpte denna bok eftersom jag vet att det är extremt bra bilder att förstå. Nu har jag förbättrat min träning tack vare dessa proffsiga tips. Bra kvalitet på boken dessutom.
  Den är så b... Läs hela recensionen

 2. Mycket bra bok!
  Diane Bengtsson, 22 april 2014

  Den är mycket lättläst, har bra illustrationer och anatomibilder. Den är bra när man gymmar hemma men också ett bra komplement till gymmet!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna