Öar : öar runt om i världen (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
257
Utgivningsdatum
2004-06-01
Upplaga
Ny utg.
Förlag
Bokförlaget Korpen
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
150 g
SAB
N,M
ISBN
9789173745826
Öar : öar runt om i världen (pocket)

Öar : öar runt om i världen

(3 röster)
Pocket Svenska, 2004-06-01
69
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det här är en bok om öar och ö-besök runt om i världen.Atafu, Upolu, T ongatapu, Pitcairn i Söderhavet. São Tomé utanför västra Afrika, Mique lon utanför Newfoundland, Queen Charlotte Islands vid Kanadas västkust , Liberty Island utanför New York. Och Jersey, Island, Gotska Sandön, Åstol och Ærø i Europa. Till exempel.Rapporter och intryck från en iso lerad ö, en äventyrens ö, en ö-kultur i ekologisk balans som krossas, en kvinnoö, en ö-konferens, en avfolkad ö, en paradisö, öar i litterat uren. Men det är också en bok om öar i allmänhet: om ö-liv, ö-människo r, ö-kultur, ö-ekonomi, ö-språk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Öar : öar runt om i världen
  2. +
  3. Där solen aldrig går ned : hur världens mest sorgsna land gjorde världen syndigare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där solen aldrig går ned : hur världens mest so... av Henrik Brandão Jönsson (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Källgård

Övrig information

Det här är en bok om öar och ö-besök runt om i världen.

Atafu, Upolu, Tongatapu, Pitcairn i Söderhavet. São Tomé utanför västra Afrika, Miquelon utanför Newfoundland, Queen Charlotte Islands vid Kanadas västkust, Liberty Island utanför New York. Och Jersey, Island, Gotska Sandön, Åstol och Ærø i Europa. Till exempel.

Rapporter och intryck från en isolerad ö, en äventyrens ö, en ö-kultur i ekologisk balans som krossas, en kvinnoö, en ö-konferens, en avfolkad ö, en paradisö, öar i litteraturen. Men det är också en bok om öar i allmänhet: om ö-liv, ö-människor, ö-kultur, ö-ekonomi, ö-språk.