Programmering 1 med C# V2018 - Lärobok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Gy2011
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2018-06-01
Upplaga
1
Förlag
Thelin Förlag
Dimensioner
225 x 173 x 24 mm
Vikt
431 g
SAB
Pubb
ISBN
9789173793704

Programmering 1 med C# V2018 - Lärobok

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-06-01
488
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna bok är skriven för och täcker innehållet i gymnasiekursen Programmering 1. Den fungerar lika utmärkt i klassrummet som för dig som läser på distans. Men också för dig som vill lära dig programmera på egen hand.

Läroboken är upplagd så att den går att läsa från början till slut och att du på så vis lär dig grunderna i C# steg för steg. Språket är enkelt och syftet är att göra det svåra så enkelt som möjligt.

Boken innehåller instruktioner för hur du ska koda men behandlar också hur du kan arbeta med problemlösning, felhantering och dokumentation. I linje med kursens utformning behandlar boken också programmeringens koppling till samhället i stort.

Läroboken är på 200 sidor, spiralbunden, tryckt i färg och har vårt smidiga format 16x22,5 cm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Programmering 1 med C# V2018 - Lärobok
 2. +
 3. Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Programmering 1 med C# V2018 - Arbetsbok av Krister Trangius (häftad).

Köp båda 2 för 623 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Programmering 1 med C# V2018 - Lärobok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt okej lärobok
  Cili, 28 december 2021

  Jag förstår de andra recensionerna, men enligt mig var boken helt okej. Det stämmer att det finns stavfel, och på något ställe börjar författaren helt slumpmässigt prata om C++, troligtvis för att han kopierat text från hans andra lärobok i det programspråket. Om man redan kan en del programmering är det säkert mer givande att läsa på diverse internetsidor, men för mig som nybörjare upplevde jag denna bok som en bra början för att förstå koncepten med variabler, loopar, o.s.v.

 2. Sorry, men nej
  Sandra Larsson , 29 januari 2021

  Otroligt dålig bok. Hittar fel lite här och var som gör att det hela tiden blir fel när du ska köra koden. Får ingen hjälp av min lärare så hälften av tiden går åt till att lista ut saker själv. Tycker också att han kunde "dummat" ner det lite mer eftersom det ändå ska vara för totala nybörjare. Gillar inte heller att han skriver med fel i exemplen. Blir så rörigt då.

 3. En väldigt opedagogisk lärobok.
  David, 12 december 2019

  Denna lärobok innehåller mängder med stavfel, bilder som saknas och generellt väldigt luddiga förklaringar. Inte den minsta pedagogisk. Jag läste boken från början till slut i hopp om att jag skulle få någon slags kunskap men i princip allt jag lärde mig kom ifrån andra källor som tex guider på youtube.
  Jag försökte dessutom göra uppgifterna i tillhörande arbetsbok men även där fanns det massvis med problem som jag inte kommer ta upp i denna recension.

  Med facit i hand önskar j... Läs hela recensionen

 4. Slarvigt skriven lärobok
  Johanna, 4 juli 2019

  Jag skulle inte rekommendera den här läroboken. Den är slarvigt skriven, innehåller en massa fel och stavfel och det känns inte som att författaren har korrekturläst sin egen bok.
  På vissa sidor fattas det text/bild som författaren hänvisar till och man blir bara irriterad på hans sätt att lära ut. Även arbetsboken som jag köpte till denna läroboken är helt värdelös eftersom uppgifterna inte har något med boken att göra.

  Är man nybörjare och vill lära sig C# är denna boken int... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Krister Trangius