Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2012-11-02
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Tord Nygren
Dimensioner
233 x 175 x 23 mm
Vikt
786 g
SAB
uC
ISBN
9789173872478

En vän från himlen

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2012-11-02
228
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Han heter Jesus, och han föds i en liten stad i Mellanöstern. Redan när han föds märks det att han är en speciell person - men när han växer upp får han höra samma berättelser som alla andra barn: om hur jorden blev till, om den stora översvämningen, om hur hans förfäder vandrade i öknen, om kungar och oväntade hjältar.

En vän från himlen innehåller både berättelsen om Jesu liv och många av berättelserna ur Gamla testamentets stora skatt.

Inför Barn och unga, ärkebiskopens möte 2012 har ärkebiskop Anders Wejryd bett Ylva Eggehorn och Tord Nygren att återberätta Bibeln på ett nytt och annorlunda sätt för barn. En vän från himlen är Bibelns berättelser för en ny generation - och passar för skolan och kyrkans barngrupper, som utdelningsgåva i församlingen, för högläsning bland de lite yngre och för tyst läsning när man kan läsa själv.

"Jag tyckte mycket om En vän från himlen."
Roger Bengtsson, IKON
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En vän från himlen
  2. +
  3. Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teddybjörnen Fredriksson och tomten som satt fast av Lasse Berghagen (inbunden).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En vän från himlen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En mycket bra bok med ett språk och ett ordval som...
    Mormor Saga, 16 april 2013

    En mycket bra bok med ett språk och ett ordval som dagens barn lätt förstår. Innehållet i Bibeln har inte förvanskats. Författaren väjer inte för att ta med även svåra delar av Bibeln. Jag som är mormor har läst den med stor behållning och har med glädje gett den till barnbarnen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ylva Eggehorn