Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
177 x 111 x 20 mm
Vikt
189 g
SAB
Lz Helgesson, Lena,Lz Helgesson, Jonas
ISBN
9789173875479
CP-barnet : kampen, sorgen, glädjen (pocket)

CP-barnet : kampen, sorgen, glädjen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2017-04-25
79
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Jag vill att hela världen ska veta att min kraft inte är något som jag uppfunnit eller arbetat mig till på egen hand - den kommer från min mamma.
JONAS HELGESSON

Den älskade ståupparen, skådespelaren och författaren Jonas Helgesson har tidigare skrivit om sin cp-skada i boken Grabben i kuvösen bredvid.

Här berättar hans mamma Lena om kampen, våndorna och lyckan. Många såg henne som glad, stark och bekymmerslös, men inom henne pågick ett krig mot cp-skadan. Sina innersta känslor vågade hon inte visa för någon. Men långsamt, långsamt började hon sluta fred med sin sons handikapp och samtidigt sluta fred med sig själv.

Författarens royalty går oavkortat till Erikshjälpens arbete för funktionsnedsatta barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. CP-barnet : kampen, sorgen, glädjen
 2. +
 3. När du ler stannar tiden : dagbok till min dotter som föddes med en svår hjärnskada och som lärt oss vad som är viktigt. På riktigt. Anna Pella.

De som köpt den här boken har ofta också köpt När du ler stannar tiden : dagbok till min dott... av Anna Pella (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av CP-barnet : kampen, sorgen, glädjen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  Kaffeläsaren, 22 juni 2017

  Den älskade ståupparen, skådespelaren och författaren Jonas Helgesson, har tidigare skrivit om sin CP-skada i boken Grabben i kuvösen bredvid. Här berättar hans mamma Lena om kampen, våndorna och lyckan.
  Det är intressant att höra Lena berätta om hur livet ändras när Jonas föds med en Cp-skada. Utåt håller hon fasaden uppe, men inuti är det kaos. Det är tufft när Jonas föds, Lena förlorar massor med blod och Jonas ligger i kuvös. Är glad att hon väljer att dela med sig av sin berättelse,... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Helgesson

 • CP-barnet

  Lena Helgesson

  Lena Helgesson, mamma till ståupparen, författaren och skådespelaren Jonas Helgesson, berättar om kampen, våndorna och lyckan som mamma till Grabben i kuvösen bredvid . "'CP-barnet är en berättelse om kamp och sorg och glädje. Min sons cp-skada bl...