Kristen djupmeditation (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Libris Klassiker
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2017-11-15
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
177 x 120 x 23 mm
Vikt
300 g
SAB
Cead
ISBN
9789173875851

Kristen djupmeditation

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2017-11-15
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Många människor i vår tid längtar efter fördjupning, stillhet och frid, man söker efter kontakt med det gudomliga - ja, en erfarenhet av Gud. En del vänder sig då till österländska tekniker som yoga och zen. Författaren och karmelitmunken Wilfrid Stinissen menar att österlandet kan erbjuda människor i väst vissa hjälpmedel bort från själens splittring - men att det främsta av dessa hjälpmedel går under namnet djupmeditation.

För många är det kanske okänt att djupmeditationen har funnits inom kristendomen ända från dess allra första tid. Kristen djupmeditation beskriver en ny form av kristen djupmeditation som tar särskild hänsyn till de svårigheter som nutidsmänniskan har så snart hon försöker börja koncentrera sig.

Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde. Hittills är nio böcker utgivna, alla formgivna av Lotta Kühlhorn.

Wilfrid Stinissen (1927-2013) var fil dr, katolsk präst, karmelitbroder och författare. På Libris har han gett ut ett tjugotal böcker, bland annat Mitt liv i dina händer, I dag är Guds dag och Längre in i bönens land. Han är en av vårt lands mest lästa och uppskattade andliga vägledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kristen djupmeditation
  2. +
  3. Vägen till kontemplation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till kontemplation av Thomas Merton (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kristen djupmeditation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Insiktsfullt
    Anki, 6 februari 2018

    Stinissen skriver varmt, kärleksfullt och konkret om att hitta vägen hem till sig själv. För dig som är intresserad av Kristen Djupmeditation och längtar efter sinnesro.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Wilfrid Stinissen