Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2017-08-21
Förlag
Libris förlag
Översättare
Mårten Westö
Originaltitel
Tähän olen tullut - Kirja merkityksen löytämisestä
Dimensioner
176 x 110 x 11 mm
Vikt
99 g
SAB
Ci
ISBN
9789173875950

När allting faller på plats

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-08-21
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När Tommy Hellsten, som hjälpsökande femtonåring, plötsligt finner sig ensam kvar i pastorsexpeditionens skinnsoffa - kyrkoherden har bara rest sig och gått - börjar en lång resa.

Han vet inte då att det ska bli en femtio år lång resa, och att målet ändå var närmare än han trott. Att allt var en hemresa - till sig själv. Och till en glädje han inte ens vågat drömma om.

I sin nya bok När allting faller på plats berättar Tommy Hellsten om sin egen resa till överlåtelse och tillit, och hur han lämnar bakom sig ett liv styrt av prestationstvång, en djup känsla av värdelöshet och utanförskap.

Tommy Hellsten är finlandssvensk terapeut, teolog och författare till flera böcker, bland dem Flodhästen i vardagsrummet och Ju mindre du gör desto mer får du gjort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När allting faller på plats
 2. +
 3. Jag är inte längre rädd : en bok om kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag är inte längre rädd : en bok om kärlek av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När allting faller på plats. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utelämnade
  Monica Hamrin, 8 november 2021

  En av de bättre självbiografier jag läst. Så sinnlig, utelämnade och så trösterik. Gav tillfälle till många tillfällen av eftertanke.

 2. Fantastiska Tommy!
  Hanna (Stockholm), 28 september 2017

  Han har gjort det än en gång men en gång för alla. Med hans ödmjuka inställning till hans profession och livet delar han med sig av sig själv. Meningarna innehåller så mycket tänkvärt så att de var och en för sig innehåller ett helt tankvärt stycke. Han är fantastisk på att förmedla reflektioner och tankar på ett fängslande sätt. Tommy Hellsten är helt enkelt en av de bästa!

Visa alla 2 recensioner