Evas dotter (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Teodor Lindh
Utgivningsdatum
2017-06-30
Förlag
Libris förlag
ISBN
9789173876223
Evas dotter (ljudbok)

Evas dotter Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2017-06-30
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När en brutalt misshandlad kvinna spolas iland gör den godhjärtade John allt han kan för att rädda hennes liv. Men han upptäcker snart att Lilly inte är vilken person som helst. Hon har ett alldeles speciellt uppdrag. Hon är utsänd på en resa med betydelse för många. Men trots den omsorg och godhet hon möter fortsätter hon att kämpa mot sitt eget mörker, tvivel och självförakt.

Ödehuset förändrade vår begränsande bild av Gud. Evas dotter kommer att förändra vår förminskande bild av oss själva. Vilka sanningar om oss själva väljer vi att lyssna till? I vems blick speglar vi oss själva? Och vad är den djupaste sanningen om våra liv?

Evas dotter är en vidunderlig berättelse om upprättelse, längtan och kärlek berättad med ett magiskt bildspråk som inte lämnar någon opåverkad. Vad är sanningen om livet? Vad är sanningen om oss själva?

William Paul Young, född i Kanada, debuterade med romanen Ödehuset som har blivit en bästsäljare med 25 miljoner exemplar sålda. Evas dotter hamnade som nummer fyra på New York Times bästsäljarlista redan samma vecka som den släpptes.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av William Paul Young