Välkommen in i min garderob (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Simon Väderklint
Utgivningsdatum
2018-05-18
Förlag
Libris förlag
ISBN
9789173876520
Välkommen in i min garderob (ljudbok)

Välkommen in i min garderob Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2018-05-18
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är fel att vara kristen och gay. Det har Anton Lundholm hört om och om igen. Så när han inser att han är homosexuell börjar en lång kamp. Han förnekar sina känslor, ser dem som en frestelse från djävulen, försöker döpa om sig hemma i badkaret för att bli ren från sina sexuella fantasier, gråter, bekänner sin synd offentligt för andra, ber om att bli helad. Men ingenting förändras.

Till slut ger han upp och kommer ut som gay. Inför sig själv och inför andra. Då börjar en ny slags kamp. För hur är det att vara frikyrkligt kristen och leva i en samkönad relation? Att vilja vara en del av en kyrka som låtsas som om han inte finns?

Välkommen in i min garderob är inte ett enkelt inlägg i någon debatt, ett definitivt ställningstagande eller en strikt förmedling av kunskap. Samtidigt kanske den är alltihop det där, och lite till. Men främst är det en inbjudan till dig att låta Anton Lundholm berätta om sin garderob, och vägen ut ur den.

Anton Lundholm, född 1984, är född i Småland, men bor nu i Stockholm. Han är utbildad teolog med en bred erfarenhet av församlingsarbete. Välkommen in i min garderob är hans debutbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »