Ordet är dig nära - Om andlig bibelläsning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2018-09-06
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Schulman, Moa (form) / Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 120 x 18 mm
Vikt
209 g
SAB
Cc
ISBN
9789173877428

Ordet är dig nära - Om andlig bibelläsning

Inbunden,  Svenska, 2018-09-06
134
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bibeln är först och främst boken om livet med Gud i glädje, lek och lust. Det menar karmelitbrodern och den mycket uppskattade författaren Wilfrid Stinissen. Ordet är dig nära är en bok för alla som vill få en levande Bibel och den är närmast ett måste för den som ska läsa teologi och riskerar att möta Bibeln bara som lärobok. "Att umgås med Bibeln är glädje, spänning, lekfullhet.

Jag får som ett fritt Guds barn leka i Bibelns paradis. Jag får göra den gamla texten till en ny sång som svarar mot min personliga erfarenhet, mitt aktuella behov. Jag kan vara säker på att Gud gillar detta sätt att leka med texten." Ur boken Libris förlag påbörjade hösten 2017 en satsning på en nyutgivning av flera uppskattade och efterfrågade böcker av Wilfrid Stinissen, alla formgivna av Moa Schulman.

Wilfrid Stinissen (1927 2013) var fil dr, katolsk präst, karmelitbroder och författare. På Libris har han gett ut ett tjugotal böcker, bland annat Mitt liv i dina händer, I dag är Guds dag och Längre in i bönens land. Han är en av vårt lands mest lästa och uppskattade andliga vägledare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ordet är dig nära - Om andlig bibelläsning
  2. +
  3. Mitt liv i dina händer : en bok om överlåtelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mitt liv i dina händer : en bok om överlåtelse av Wilfrid Stinissen (kartonnage).

Köp båda 2 för 313 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wilfrid Stinissen