Lilla nätet-boken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
26
Utgivningsdatum
2021-04-20
Förlag
Libris förlag
Illustratör/Fotograf
Anna Forsmark
Dimensioner
180 x 175 x 7 mm
Vikt
162 g
SAB
Hcf
ISBN
9789173878791
Lilla nätet-boken (inbunden)

Lilla nätet-boken

Inbunden Svenska, 2021-04-20
120
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När pappa inte har tid att leka hämtar Billie sin platta. Kompisen Charlie hjälper till att ladda ner ett spännande spel. Men så dyker det plötsligt upp ett läskigt monster på skärmen. Och när kvällen kommer har Billie svårt att somna.

Lilla Nätet är en uppföljare till succéerna Lilla nej-boken och Lilla hemlis-boken. Här får barn och vuxna hjälp att fundera tillsammans över bra sätt att hålla på med skärmar.

Sarah Sjögren är utbildad grundskollärare i svenska och bild, men har främst jobbat inom förskolan. Hon har ett starkt engagemang för barns rättigheter.

Anna Forsmark har tidigare bland annat illustrerat illustrerat böckerna om Funkisfamiljen, också de utgivna på Libris bokförlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lilla nätet-boken
 2. +
 3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Sjögren

 • Lilla hemlis-boken

  Sarah Sjögren, Anna Forsmark

  Uppföljaren till den populära Lilla Nej-boken! Bille har gömt två saker bakom ryggen. Den ena hemligheten gör att Bille känner sig glad. Medan den andra faktiskt gör att Bille får ont i magen. Billies mjukiskatt Kattis beslutar sig för att ta reda...

 • Lilla nej-boken

  Sarah Sjögren

  Enligt FN:s barnkonvention har barn rätt att skyddas mot fysiskt och psykiskt våld. Men tyvärr är verkligheten en annan. Ett litet steg på vägen för att förhindra övergrepp mot barn är att vi vågar prata förebyggande med barnen. Att lära dem att d...