Gud gömmer sig bakom en björk (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2021-09-17
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
185 x 145 x 18 mm
Vikt
294 g
SAB
Ci
ISBN
9789173879217
Gud gömmer sig bakom en björk (kartonnage)

Gud gömmer sig bakom en björk

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2021-09-17
239
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gud gömmer sig bakom en björk Kan levereras innan julafton
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    129
Visa alla 1 format & utgåvor
"I tystnaden, bönen, sorgen och glädjen. Där någonstans väntar vi på varandra, Gud och jag. Bland björkarna. "

"Det jag behöver kommer ofta snett från vänster. Hittills har det inte slagit fel. Det viktiga kommer från ett oväntat håll. Plötsligt går det att känna igen. Som en vittring från en hund som anar att en ny doft drar in. Den lystrar. Total koncentration. Jag överraskas, blir uppmärksam och skärper mina sinnen. Det jag behöver kommer från ett håll jag inte räknat med och ger livet nya dimensioner".

Det här är en bok om skörheten vi alla har inom oss, om hoppet som ändå kan hitta sin ibland lite överraskande väg och generositeten som ofta är närmare än vi tror. Britta Hermansson skriver om hur enkla vardagshandlingar kan hjälpa oss att lita på detta. Hur man lär sig att ana vittringen i det som kan se ut som små saker först. Hur skönhet mitt i vardagen kan ge den tillit och generositet som behövs när det är skarpt läge.

Det kan vara en vänlig gest, ett leende, några ord på vägen, en uppgraderad hyrbil för resan. Eller en läkare som tar sig tid att lyssna lite mellan raderna för att upptäcka min oro efter en undersökning. Tacksamhet över att bli tagen på allvar, sedd och mött är kännetecknen.

Slå följe med Britta Hermansson på en vandring med öppna händer från trygghet till en djupare tillit. En svag doft av kärlek är värd att registrera när den drar in lite snett från vänster.

Britta Hermansson är pastor i Equmeniakyrkan. Hon är efterfrågad föredragshållare och driver den populära samtalspodcasten Brittas vardagsrum. Hon är även krönikör i Göteborgsposten. Britta har på Libris skrivit böckerna Yttre tryck och inre vila, Möten som berör, Mogna vackert och senast boken De vi ville bli.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gud gömmer sig bakom en björk
  2. +
  3. Energikalender för själen 2024

De som köpt den här boken har ofta också köpt Energikalender för själen 2024 av Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson, Yvonne Frank Månsson (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Britta Hermansson