Ljudet av tystnad (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
219
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Brisell Axelsson, Margareta (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
134 g
SAB
Cm.04,Dokb
ISBN
9789173879903
Ljudet av tystnad (pocket)

Ljudet av tystnad

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2022-10-04
79
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den goda tystnaden handlar mer om att hitta tonen än att bli tyst, inte om vad man vill slippa höra, men vad man längtar efter att få höra.

Så skriver Tomas Sjödin i den bok som är en direkt uppföljare till hans storsäljare Det händer när du vilar.

Med utgångspunkt i en ensam resa genom Wyoming, USA skildrar han upptäckten av en tystnad som i vår värld är direkt utrotningshotad, och sätter ord på den förändring det innebar att införa en stunds medveten tystnad i annars ganska pratsam vardag. På ytan är allt sig ganska likt, men under ytan är förändringen total. I tystnaden fanns dörrar till världar och vidder. Tystnaden är inte målet, den är början på en väg som leder ut i bönens vidunderliga, rymliga och rika universum.

I boken möter författaren människor med lång erfarenhet av tystnad, lyssnande och bön. Boken är en vindlade berättelse som tar läsaren genom storm och stiltje, oro och frid, gryningar och nattlig svärta, djupa skogar och det avskilda hörnet i hemmet. Ljudet av tystnad är en djupt personlig berättelse om konsten att värna det inre livets helhet i fragmentiserad tid.

Tomas Sjödin är författare, pastor, föreläsare och krönikör. Han har kommit att bli ett populärt och uppskattat namn. Ett tydligt exempel på detta är att han har sommarpratat i Sveriges Radio två gånger och av radiolyssnarna röstats fram som vinterpratare inte mindre än sex gånger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljudet av tystnad
  2. +
  3. Jag har slagit upp mitt tält i hoppets land : dag för dag med The Message

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har slagit upp mitt tält i hoppets land : d... av Tomas Sjödin (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ljudet av tystnad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbart bra, som väntat!
    Rob, 23 oktober 2022

    "Ljudet av tystnad" påminner om boken "Det händer när du vilar". De två böckerna kompletterar varandra fint. Tomas är en mästare på att få mig att förundras över det till synes vardagliga i tillvaron. Vila och tystnad är livsviktiga komponenter när vi fått för mycket av stress och oljud. Jag gillar att Tomas tar upp tänkbara svårigheter med att möta tystnaden och att mötet både kan vara vilsamt och plågsamt. Det märks att han skriver utifrån egen erfarenhet. Riktigt bra bok, som vanligt, från Tomas Sjödin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tomas Sjödin