Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2009-10-19
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlas
Dimensioner
190 x 130 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc
ISBN
9789173893626

Naturen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-10-19
165
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  79
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 2 format & utgåvor
Ni vet när man utsätts för en riktig katastrof. Som i krig. Som i reell kränkning. Bortom utbrändhet, finanskrisen och sexism. Som i absolut oförutsedd förlust. När man ser världen rasa. När någon plötsligt säger att det gröna är rött. Man tappar bort sig själv. Fattar fel beslut. Försöker rädda sig själv, men förvärrar i stället läget. Stannar kvar på brottsplatsen, hoppas att man genom sin blotta existens ska upphäva skadan. Man stannar där i mörkret.

Naturen är en klaustrofobisk skördekalender. Hade den skrivits för hundra år sedan hade den innehållit notiser om historiska händelser och förutsägelser om väder, hälsa, krig och farsoter, samt råd om när åderlåtning, slakt och skörd var lämpliga att utföra.

Naturen är Caroline Ringskog Ferrada-Nolis debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Naturen
 2. +
 3. Gruvmaja

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gruvmaja av Karin Tidbeck (häftad).

Köp båda 2 för 232 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Naturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag hinner inte med!
  EG, 16 december 2010

  Caroline Ringskog Ferrada-Nolis roman Naturen är hyperaktiv. Den hoppar och rör sig och babblar. Naturen är en sådan roman som jag borde tycka om; en ung debutant med en realistisk historia berättad på ett fragmentariskt sätt. Men nej, det går inte. Ämnesbyten, tidshopp och geografiska förflyttningar gör att jag inte hinner med.

  Eftersom jag påbörjat den så läser jag klart den. Jag fastnar dock aldrig i den, trots att det finns en hel del fyndiga formuleringar och tänkvärda avsnitt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Caroline Ringskog Ferrada-Noli