Skitliv : ungas villkor på en förändrad arbetsmarknad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2012-11-20
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlas
Medarbetare
Refai, Nour el (förf.) / Gavanas, Anna (förf.) / Kielos, Katrine (förf.) / Schwarzenberger, Sonja (förf.) / Unsgaard, Olav Fumarola (förf.) / Werne, Kent (förf.) / Wiklund, Erik (förf.) / Bernhardtz, Victor (red.) / Grandin, Elina (form)
Dimensioner
200 x 132 x 15 mm
Vikt
277 g
SAB
Ohafa,331.342509485
ISBN
9789173894173
Skitliv : ungas villkor på en förändrad arbetsmarknad (häftad)

Skitliv : ungas villkor på en förändrad arbetsmarknad

Häftad Svenska, 2012-11-20
166
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Dagen börjar med en orolig koll på mobiltelefonen, efter det där sms:et som talar om ifall det blir något jobb i dag eller inte. I så fall när, och var man ska befinna sig.
Vissa morgnar är det tomt i inkorgen. Då är det bara att vänta. Det kanske kommer något under dagen.

Somliga kallar detta för flexibilitet. För den som jobbar är det oftare en ofrihet. Lönen går inte att förutsäga, en egen lägenhet förblir en dröm, att bilda familj framstår som våghalsigt. Ett osäkert jobb ger ett osäkert liv.

Skitliv är en bok om den nya arbetsmarknaden i Sverige, sedd genom unga människors ögon. En ny generation fostras in i en arbetskultur som skapar stress, smärtor och rotlöshet. En kultur som kräver total anpassningsvilja, men som inte ger tillbaka i form av en plats i samhället. Är det här hur vi alla kommer att få det i framtiden?

Medverkande:
Agnes Arpi, Victor Bernhardtz, Daniel Boyacioglu, Torun Carrfors, Jason Diakité, Nour El Refai, Anna Gavanas, Katrine Kielos, Sonja Schwarzenberger, Olav Fumarola Unsgaard, Kent Werne, Erik Wiklund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna