Svärdens fält (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Kejsaren (del 3)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2009-09-21
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Lennart Olofsson
Originaltitel
Emperor , the field of swords
Dimensioner
125 x 125 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Hce
ISBN
9789174130447
Svärdens fält (cd-bok)

Svärdens fält

(5 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2009-09-21
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Svärdens fält Kan levereras innan julafton
Efter att ha kväst Spartacus blodiga slavuppror ser Julius Caesar en möjlighet att bli konsul och återvänder med bäste vännen och vapenbrodern Marcus Brutus till Rom, där intrigerande och sammansvärjningar hotar allt det han uppfostrats att värdesätta och kämpa för. Han trotsar stadens mäktiga senatorer och bildar tillsammans med Pompejus och Crassus det första triumviratet. I Roms namn för ett fälttåg honom till Gallien, där hans ledarskap och ambitioner börjar fjärma honom från Brutus. Deras vänskap sviktar, men tillsammans står de ändå enade i sitt beslut att korsa floden Rubicon, under de sista dagarna av den gamla republiken den som för alltid skulle komma att förändras av denne man utan motstycke i historien. Svärdens fält är en fristående fortsättning på Roms portar och Kungars död, och den tredje delen i en planerad serie om fyra om Julius Caesar. Conn Igguldens böcker om en omvälvande tid i det romerska imperiet, präglat av maktspel och ränker men också av mod och lojalitet, har alla blivit stora internationella succéer.

Del ett i serien, Roms portar, har sålt 40 000 ex bara i Sverige, och när Svärdens fält nyligen släpptes i England gick den som väntat direkt upp på tio-i-topplistan.

Den storslagna handlingen och tidens andlösa brutalitet väcks frikostigt till liv. Guardian

Om Kungars död: En karamell för hängmattan man kan inte få nog. Liza Marklund i Biblioteket, P1

Om Roms portar:

En spännande och fartfylld berättelse som skickligt låter en hjälte av renaste vatten bäras fram av historiska fakta. Dagens Industri
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Svärdens fält
  2. +
  3. Kungars död

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kungars död av Conn Iggulden (cd-bok).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svärdens fält. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Absolut bra

    Fantastisk beskrivning av livet av en viktig historisk person. Detaljer, fakta, känslor och spänning. Och en vacker berättare röst! Absolut en höjdare!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Conn Iggulden