Ett barn blir till : dagboken (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-05-31
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form) / Nilsson, Lennart (foto)
Dimensioner
215 x 215 x 11 mm
Vikt
400 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789174240986
Ett barn blir till : dagboken (häftad)

Ett barn blir till : dagboken

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-05-31

Slutsåld

Graviditeten är en omvälvande tid och varje graviditet är unik. Trots det är det lätt att glömma hur det faktiskt var när den intensiva småbarnsperioden tar vid och åren går.

I Ett barn blir till - Dagboken kan du vecka för vecka dokumentera allt som har med din graviditet och den första tiden i barnets liv att göra. Här kan du skriva ner händelser, tankar och reflektioner samt klistra in ultraljudsbilder och andra minnen från graviditeten. Du kan också läsa om vad som händer i din kropp från befruktningen till de första veckorna efter förlossningen. Här finns - bland mycket annat - namnkuriosa med plats för att lista egna favoritnamn samt en praktisk översiktskalender som hjälper dig att komma ihåg viktiga datum och tider. Dagboken blir vad du själv gör den till. Läs den, använd den, spara den.

Ett barn blir till - Dagboken är illustrerad med mästerfotografen Lennart Nilssons unika bilder.

Boken innehåller:

* Plats för att dokumentera händelser, tankar och känslor* Plats för att klistra in ultraljudsbilder och att dokumentera besöken hos barnmorskan* Fakta om din gravida kropp och vad som händer hos barnmorskan* En praktisk översiktskalender* Uppslag där du kan skriva ner viktiga kontakter* Specialuppslag med namnkuriosa och plats att lista egna favoritnamn * Plats för att dokumentera den första tiden efter det att barnet har fötts
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett barn blir till : dagboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bildskön studie av 40 otroliga veckor

    Först och främst ska sägas; det här är inte boken att satsa på om man främst är ute efter Nilssons fantastiska bilder. Visst finns de även här, men är så många fler i hans andra böcker. Vill man däremot ha dem som en del av sin egen saga så är det här helt rätt bok!

    Här blandas Nillsons fotografier med små informationsrutor, vanliga funderingar och kanske framför allt med dina egna tankar och bilder under graviditetens gång. Det är en dagbok, och en dagbok är inte komplett förrän du... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lennart Nilsson