Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2015-12-21
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
240 x 190 x 20 mm
Vikt
550 g
SAB
Rai
ISBN
9789174245608

Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2015-12-21
147
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta

Svenska Rachel Brathen, känd som Yoga Girl, har på kort tid blivit en internationell yogalebrity världen över. En miljon följer henne troget på Instagram för att få en glimt av hennes inspirerande, hippa och sunda liv på den västindiska ön Aruba. Följ med på hennes resa från en kaotisk och självdestruktiv tonårstid till en vardag där yoga och meditation är en stor del av livet.

Yoga Girl är en inspirerande och bildrik bok med yoga och läckra recept plåtade i vackra miljöer. I sin bok berättar Rachel om sitt liv, hur hon upptäckte yogan och om vägen till ett friare och sundare liv. Du behöver inte leva på något särskilt sätt för att vara en yoga girl eller boy - yoga är för alla. Allt du behöver göra är att lära dig att lyssna på din kropp och känna in vad just du behöver, utan att jämföra dig med andra. Börja där du är, gör vad du kan av det du har - och börja nu!

Varje kapitel inleds med en personlig text där Rachel beskriver sin livsfilosofi och berättar om hur yogan kom in i hennes liv och tog henne dit hon är i dag. Du hittar praktiska yogaövningar som anknyter till texten och enkla recept på smoothies, sallader och juicer.

Ur innehållet:

Att ta hand om kroppen och leva hälsosamt - älska din kropp så att du kan förändra den, förändra den inte så att du kan älska den

Följ dina drömmar! Tro på dig själv och lita på din förmåga

Helande och läkande yoga

Andning och meditation. Hur du tar med dig yogan in i ditt vardagsliv
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta
  2. +
  3. Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, le... av Anders Hansen, Carl Johan Sundberg (häftad).

Köp båda 2 för 282 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Yoga Girl : Att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande!
    Elin, 12 februari 2018

    Boken var lättläst och inspirerande. Intressant att få ta del av Rachels livshistoria och hur hon fick upp ögonen för yogan. Mycket bilder, recept och tips. Är man nyfiken på yoga eller på att få en inblick i Rachels liv så är det en väldigt härlig bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rachel Brathen