Smoothies som läker : recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2016-12-27
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Westerlind, Paulina (foto)
Dimensioner
240 x 175 x 10 mm
Vikt
387 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789174246728

Smoothies som läker : recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-12-27

Slutsåld

NY UTGÅVA AV TIDIGARE FAVORIT. Efter succén med boken Mat som läker kommer nu Smoothies som läker för dig som har insett att hälsodrycker är det perfekta sättet att komprimera näring på ett både smidigt och smakligt sätt. Med orginalutgåvan av denna bok var Sanna en av de allra första att rekommendera och använda smoothies som ett led i ett hälsosamt liv. Sanna är doktor i immunologi och baserar recepten på studier av vägar till optimal hälsa. Alla recept har därför sin grund i den inflammationsdämpande maten (IDF-mat) och bidrar till kroppens förmåga till självläkning. Genom att tillsätta antioxidanter, kryddor och stärkande örter förhöjer hon både effekten och smaken av drinkarna. Det handlar inte längre bara om något läskande med fruktig smak, utan är koncentrerad näring i dryckesform.

Det är Sannas genuina intresse för hälsosam kost som utgör grunden för denna bok. Var i världen hon än befinner sig har hon alltid med sig en stavmixer för att kunna göra den powerdryck hon önskar. Inspirationen har inga begränsningar. Med smaker från hela världen ger hon oss en mängd kombinationer av råvaror som på olika sätt stärker kroppen. Låt därför fantasin flöda tillsammans med Sanna och släpp in många nya smaksensationer i ditt liv. Med hjälp av hennes veckoprogram kommer du redan efter en vecka att uppleva de positiva hälsoeffekterna.

Förutom enkla och läckra recept, som t ex Buddha light, Valentinsmoothie, Piña chocolada och Blåbärsdröm, kan du här läsa om olika ingrediensers nyttiga effekt på kroppen. Dessa recept bidrar till att höja din energinivå, rena kroppen och stärka ditt immunförsvar. Det gör det enkelt att må bra och Sanna visar dig vägen.

Smoothies som läker är en nyutgåva i nytt format av boken Sannas smoothies.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Smoothies som läker : recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Smoothies som läker
  Connie Tornevall, 27 maj 2018

  Jag har Sjögrens syndrom och RA. Den här boken köpte jag för den handlar om recept som dämpar inflammationer. Perfekt till oss med värk! Här finns juicer dag för dag, Och i slutet av boken finns länkar till inköpsställen vilka jag känner igen sedan tidigare då jag handlar mycket på nätet!

 2. Inspirerande
  Yana, 29 november 2017

  Många ideer till nya smoothies. Jag är själv dock skeptisk till tillsättande av protein (som ju går att få i sig på annat sätt)

 3. Toppen om man vill vara nyttig
  Nandino, 3 juli 2017

  Mycket inspirerande med goda recept. Kunnig författare. Välskriven bok. Bra hjälp när man vill leva ett nyttigare och hälsosammare liv (gärna tillsammans med Sannas andra böcker).

Visa alla 3 recensioner