Säker stil : guiden till den perfekta garderoben (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (9.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-11-12
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174246797
Säker stil : guiden till den perfekta garderoben (e-bok)

Säker stil : guiden till den perfekta garderoben E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2016-11-12
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Massor med kläder men inget att ta på dig? Trött på att jaga trender och osäker på vad som passar just dig? Denna inspirerande handbok erbjuder en konkret, långsiktig och välfungerande lösning, oavsett ålder och storlek. Stil och kläder ska vara roligt, inte kopplat till klädångest och garderobspanik.

Boken, som är starkt inspirerad av svensk och nordisk stil, är fylld med vackra bilder, steg för steg-guider och smarta knep, bland annat om hur du trollar med figuren. Dessutom får du lära dig hur du undviker felköp, shoppar smartare och att investera i plaggen som varar - både när det gäller trend och god kvalitet.

Journalisten Ebba Kleberg von Sydow har bevakat livsstil och mode för Expressen, Veckorevyn, Sveriges Radio och SVT. Trendexperten Emilia de Poret har ett ben i modebranschen, det andra i musikvärlden med en bakgrund som sångerska. Idag rapporterar Emilia om mode i bland annat TV4. Tillsammans guidar de här, steg för steg, till hur du bygger upp en klassiskt elegant stil som är lätt att trivas i och fungerar i livets alla lägen. "Säker stil" är deras första gemensamma bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna