Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-12-30
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson
ISBN
9789174247305
Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt (e-bok)

Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt E-bok

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (PDF),  Svenska, 2016-12-30
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Få koll på ditt blodsocker och påverka din hälsa samtidigt som du äter god och näringsriktig mat. Michael Mosley, författaren till succéböckerna 5:2-dieten och 5:2-dieten kokboken, beskriver i Blodsockerkoll på 8 veckor vad du kan göra för att sänka ditt blodsockervärde. Den nya blodsockerdieten ger snabba resultat på både diabetes och övervikt.

Förhöjt blodsockervärde är en av de stora dolda epidemierna i vår tid, och ökar risken för sjukdomar som diabetes typ 2, stroke, demens och cancer. Mer än en och en halv miljon människor i Sverige har förhöjda blodsockervärden - och de flesta vet inte ens om det. Över 400 000 personer har fullt utvecklad diabetes typ 2.

Den mat vi äter idag, med mycket socker och snabba kolhydrater, gör oss överviktiga och bidrar till att höja blodsockervärdet. Genom att äta rätt under 8 veckor, med Michael Mosleys effektiva blodsockerdiet, förbättrar du både vikten och hälsan, och får ordning på ditt blodsocker.

Boken ger hopp och inspiration. Här finns tester och praktiska tips. Tabeller som visar vilken mängd mat du kan äta. Lockande recept. Michael Mosley gör också upp med myten om att långsam viktminskning alltid är bättre än att snabbt gå ner i vikt; inte minst när det handlar om att förebygga eller bota diabetes typ 2.

Michael Mosley är vetenskapsjournalist. Allt han skriver om är väl underbyggt. Den här boken har han arbetat med i två år.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra recept & bra förklaringar om blodsocker.
  Hundinstruktör, 25 oktober 2021

  Jag gillar verkligen recepten. Flera nya, lite annorlunda som både är goda, nyttiga och som går snabbt att tillaga. Finns även att hitta bra tips/inspiration för vegetarian/veganska alternativ.

  Boken har gett mig mycket så här långt. Nöjd med mitt val och köp av bok.

 2. Ej nöjd
  Ulf Ekholm, 10 januari 2021

  Tycker inte att det var ngt. konstruktivt utan bara ex. på hur andra har det och det vet man ju redan i de flesta fall..

 3. Förändrade mitt liv
  Linda Marie Räfting, 9 mars 2019

  Läs den den är toppen bra, lättläst och den förändrade mitt liv😊super bra bok, goda recept, bra tips. Bästa Michael mosley 👍

Visa alla 3 recensioner