Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2018-08-14
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ågren, Anna (form) / Pohl, Kristian (foto) / Wismar, Frida (foto)
Dimensioner
245 x 200 x 25 mm
Vikt
921 g
SAB
Vnaa
ISBN
9789174247763
Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras (inbunden)

Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras

(35 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-08-14
269
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Känns det som om du tränar och sköter kosten men att kroppen inte svarar på samma sätt som den brukade förr? Fakta: Kroppen förändras, det som fungerade när du var 20 år ger inte samma effekt när du är 40 år. Men lugn, det finns smarta lösningar. Olga Rönnberg har gedigen kunskap om kvinnokroppen och menar att du måste först acceptera situationen - och sedan optimera, effektivisera och förenkla. Detta gäller både inställningen, träningen och kosten.

I Olgas omstart får du veta mer om vad som händer i kroppen när vi blir äldre, vilka hormoner som påverkar träningen och det allmänna måendet och hur kan du optimera dem med hjälp av träning, kost och livsstilen i stort. Det gedigna kostavsnittet innehåller både vad du ska äta och hur du ska tänka kring kosten samt goda och hälsosamma recept. I det smarta träningsprogrammet som körs i tre steg under tolv veckor får du en riktig härlig nystart på din träning.

Dessutom med Olgas pepp och mentala redskap så att du kan nå just dina mål. Låt Olga hjälpa dig att bli en starkare version av dig själv, inifrån och ut!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras
 2. +
 3. Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras

De som köpt den här boken har ofta också köpt Olgas omstart : mat, träning och hormoner när ... av Olga Rönnberg (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Olgas omstart : mat, träning och hormoner när kroppen förändras. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Anna, 1 januari 2019

  Skulle verkligen rekommendera denna bok till alla som gör som jag: börjar med kost och träning och går all in, kör på för hårt, tappar suget, tar en paus, gör samma sak igen... men utan balans. Boken handlar mycket om balans och långsiktighet. Sömn och stress, att börja med de mest grundläggande behoven. Bästa boken jag läst på området hälsa/träning. Den har fått mig att tänka om. Wow!

 2. Fantastiskt bra
  Kaffeläsaren, 10 november 2018

  Olgas omstart är en innehållsrik bok om kost, träning och hälsa för de som fyllt 40. I boken får vi veta varför det inte händer något trots att vi testat allt. Hormonerna har en stor del i detta får vi veta. Jag gillar den här. På ett lättillgängligt sätt och utan pekpinnar delar Olga frikostigt med sig av sin kunskap inom detta område. Språket är rakt och enkelt och det känns som Olga pratar direkt till mig. Olgas tanke om att sträva efter 90/10 regeln där man äter sunt 90 procent av tiden o... Läs hela recensionen

 3. Otroligt bra
  Linett, 2 november 2018

  Fått en nystart med denna boken, rekommenderar starkt till alla som har fastnat med kost och träning. Köp den direkt!

 4. Bok som tänker på oss tanter
  -, 30 september 2018

  Äntligen en bok som vänder sig till oss tanter med, vi med hormoner av alla de slag i kroppen. Omstart är en käftsmäll där Olga får med allt. Jag älskar den och min väninna med, vi är inspirerade till tusen. Igår blev mitt hemmagym klart, nu ska tant Bia bygga muskler. Livslång hälsa. Olga är rakt på sak - det gillar jag. Say it like it is! En bok för alla och framförallt oss tanter på 50 bast. Rekommenderas starkt! Följ henne på Insta med, tips varje dag. I boken - färdiga träningsprogram med utförliga bilder. Kan inte bli lättare.

 5. Bästa boken!!
  Annika , 30 september 2018

  Den här boken måste man ha hemma... (har iof alla Olgas böcker). Den hjälper mig med helheten och att börja tänka annorlunda kring träning och mat. Köp, läs, bli klokare och mindre stressad kring kost och träning.

 6. Ögonöppnare
  Hajomi, 29 september 2018

  Olga har ett väldigt sunt tänk när det gäller kost, vikt och träning. Inser mer och mer ju mer jag läser att jag, trots att jag har tyckt att jag har koll och äter bra, mer eller mindre har haft en osund inställning till mat. Tack Olga 💗

 7. Ett måste köp
  Helén Hellström, 29 september 2018

  När kroppen inte längre svarar på samma sätt som den brukade göra vad gäller kost och träning och vi känner en stor frustration över det, är detta en suverän bok. På ett utförligt och pedagogiskt sätt förklarar Olga hur kroppen förändras och varför och hur vi ska tänka. Keep it simple and basic och du kommer bli mäkta förvånad hur lätt det är att komma tillbaka till ditt livs form. Härliga träningsövningar och recept dessutom. Go for it!

 8. Rekommenderas varmt!!
  Karina Öhman , 29 september 2018

  Den bästa boken för oss kvinnor som jojobantat i hela vårt liv som vill få ett bestående resultat och förstå oss på vad som händer med kroppen hormonellt vid stigande ålder. Man får verkligen hopp om livet att det aldrig är för sent. Precis vad man behöver läsa då man tror att det är för sent. Träningsschema och goda sunda recept på nyttig mat. Man får en förståelse på hur man ska äta och träna livet ut. Hur man ska tänka. Känns så naturligt utan krångel. Ett hållbart koncept. Rekommenderas varmt!! Köp den!! Ni blir inte besviken!

 9. Igenkänningsfaktor
  Eva G, 31 augusti 2018

  Stor igenkänningsfaktor i hur man tänker och handlar. Bra kom igångrecept och vägledning mot ett nytt tänk för min framtida hälsa!

 10. Olgas bok är mitt i prick
  Lena, 27 augusti 2018

  Så bra kost och träningsbok som innehåller allt för oss kvinnor med hormonförändringar.
  Jag gillar allt i boken och uppskattar uppgifterna som får mig att fundera och tänka till.

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Olga Rönnberg