Kåt, glad och tacksam : attityden till sex och kärlek som förändrar ditt liv (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Resele, Johan (form) / Granefelt, Lena (foto)
Dimensioner
220 x 140 x 15 mm
Vikt
288 g
SAB
Vnd
ISBN
9789174248531

Kåt, glad och tacksam : attityden till sex och kärlek som förändrar ditt liv

(3 röster)
Storpocket,  Svenska, 2018-08-01
139
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Här kommer den nu igen, efterlängtade Kåt, glad och tacksam, med samma innehåll men i ett mindre format! Boken vänder sig till par och singlar, lyckliga eller olyckliga, tillfredsställda eller otillfredsställda. Till dem som är nyfikna på sex och vill att det ska ge mer, som älskar en annan person och vill vara en omväxlande, hängiven och uppmärksam älskare eller älskarinna. Kanske vänder den sig lite extra till dem som lever i en långvarig relation och brottas med utmaningen att hålla kärleken levande och sexlivet intressant.

Många av oss tycker att vi har för lite plats för erotik i våra liv. Men det är aldrig för sent att hitta tillbaka till den äkta sexualiteten och lära sig mer om att verkligen älska. Här finns insiktsfulla, analyserande och filosoferande avsnitt för att hitta till lust och närvaro i samlivet och dessutom många lekfulla sextips och upphetsande övningar. Boken lär ut hur det går att bejaka sin sexualitet och hur man skapar lust genom att ge. Men också hur viktigt det är att mötas med integritet, vad ett förspel egentligen är, hur man smeker en man och hur man smeker en kvinna, vilka sexuella problem som är vanliga och hur man hanterar otrohet.

Sex är så mycket mer än att trycka på rätt ställe. Att sträva efter orgasm till varje pris är att rikta in sig på målet istället för att njuta av vägen dit. Lär man sig istället att förena sex med kärlek kommer man enligt författaren att få ut så mycket mer än vad tio orgasmer någonsin kan ge. En bok att bli garanterat kåt, glad och tacksam av, som kommer att förändra dig själv och din relation.

Boken är illustrerad med Lena Granefelts sensuella bilder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kåt, glad och tacksam : attityden till sex och kärlek som förändrar ditt liv
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »